Vă invit la fericire….

posted in: Blog | 0

poza

Conform DEX-ului fericirea este o stare de mulțumire sufletească intensă și deplină, e o stare pe care fiecare o percepem diferit.

În timp ce imi sorb din cafeaua matinală, fac un studiu de antropologie, uitându-mă pe geam la trecători, și realizez că asist la fericirea lor, fie ca își citesc cotidianul, fie că se îndreaptă agale spre parc și se bucură de soarele ce îi luminează și se citește și pe chipul lor că se lasă încărcați cu pozitivism.

Ziua de ieri seamănă cu ziua de azi prin lucrurile obișnuite,banale, dar care ne valideaza fericirea. Faptul că poți să te simți liber, ca îți imaginezi că esti la mare și te pierzi prin nisip, că te gâdilă o scoică în talpă, că îi zâmbești doamnei de la supermarket pentru că și ea ți-a zâmbit ,ca poti să visezi cu ochii deschiși ,că oferi tandrețe,că te simti copil bucurându-te de o vată de zahăr și că te dai într-un montagne russe, că e o dimineață cețoasă și gândurile ți se aștern la adierea vântului precum un covor colorat cu frunze. Este esential ce purtăm înăuntru, ce echilibru interior avem și ce valori alegem din lume să ne devină proprii pentru că toate aceastea ni se citesc pe chip și noi,oamenii,avem chipuri frumoase așa că vă invit la un strop de fericire….

Please follow and like us:

Lasă un răspuns