Am terminat Facultatea de Geografie motivată de gândul ca aş putea salva Delta Dunării, întrucât copilăria mi-am petrecut-o acolo. Un tărâm magic cu pelicani, lebede, nuferi în care obişnuiam să mă agăţ de liane şi să iau foarte în serios rolul lui “Tarzan”. Am crescut acolo ş m-am bucurat de fiecare primăvara, vară, toamnă, iarnă şi … primăvară din nou!

Dupa ce am fost voluntar in diverse asociatii privind Protecţia Mediului, cât şi încercarea de a-mi aduce aportul în aceasta direcţie, m-am reprofilat uşor spre un alt drum. Cel al marketing-ului în mediul tentant. Mi-am dobândit cunoştinţele în acest domeniu de activitate în timp, mai precis de 10 ani. E un domeniu în care mereu înveţi şi satisfacţia cea mai mare stă în recomandarea clienţilor. În momentul în care clientii te recomandă atunci ştii sigur că ai făcut ce trebuie.

De peste 3 ani de zile lucrez pe cont propriu împreuna cu o mâna de oameni creativi şi plini de zvâc. Fie că e vorba de un conţinut pentru site sau o pagina de Facebook, campanii AdWords, SEO sau web design, fiecare zi pentru mine e o provocare. Din fiecare fur. Fur imaginaţie, energie, şi nu în ultimul rând, fur un prezent. Un prezent cu oameni.